Poliţista care joacă rolul Alexandrei în reconstituirea crimelor de la Caracal

Data actualizării: Data publicării:
politista

Ultimele ore din viaţa Alexandrei Măceşanu sunt reconstituite azi, de anchetatori. Împreună cu Gheorghe Dincă, ei au refăcut traseul acestuia din ziua în care a răpit-o pe Alexandra.

În timpul reconstituirii, rolul fetei este „jucat” de o poliţistă având semnalmente asemănătoare cu cele ale adolescentei.

Poliţista este mică de înălțime şi are părul șaten și lung.

Reconstituirea a început în jurul orei 9, când Gheorghe Dincă, scos din arestul IPJ Olt, a fost adus la casa lui din Caracal.

De acolo, el a fost dus la Dobrosloveni, în localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescentă în maşină, la "ocazie", spre a o transporta la Caracal, în zona Liceului "Mihai Viteazul".

Anchetatorii au oprit în faţa casei Alexandrei, unde aşteptau rude ale fetei. Au fost momente tensionate atunci când acuzatul a fost coborât din maşină.

Apoi, poliţiştii au continuat refacerea traseului urmat de Gheorghe Dincă - la liceul de unde a luat-o pe fată, iar apoi pe digul la care a făcut referire Alexandra când a sunat la 112, cerând ajutor şi dând indicii despre locul unde se afla. Acuzatul a arătat pas cu pas cum a oprit la liceu, cum a luat-o pe Alexandra, cum a legat-o şi cum a plecat cu maşina, înapoi, spre Caracal.

Gheorghe Dincă a ajuns apoi la Casa Groazei, unde s-a suit la volanul mașinii polițiștilor.

Redactare G. Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri