Live

Ponta cere suspendarea temporară a exportului de alimente: Guvernul să ia decizia urgent, azi!

Data actualizării: Data publicării:

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, cere Guvernului să adopte în şedinţa de miercuri suspendarea temporară a exportului de alimente.

"URGENT - azi decizia Guvernului pentru suspendarea temporară a exportului de alimente (aşa cum au făcut, chiar dacă cu întârziere, la exportul de medicamente) / criza alimentară este cea mai gravă! URGENT", a scris miercuri Ponta pe Facebook.

El solicită şi măsuri concrete pentru economie.

"#ACUM - măsuri concrete şi puternice pentru economie, pentru firmele româneşti, pentru angajaţi, pentru asigurarea resurselor bugetare necesare pensiilor, salariilor şi cheltuielilor de Sănătate! Nu mai e timp de: "ne gândim să" / "luăm în calcul să" / "avem un plan să" / "este posibil să" ! AZI trebuie anunţate măsurile economice şi trecut la implementarea lor!", a adăugat Victor Ponta.

El a amintit că a iniţiat un proiect în acest sens.

"Am inclus în proiectul de lege depus la Parlament şi codurile CAEN (alte activităţi economice) pe care nu le-am avut iniţial - transportatorii auto (incluşi şoferii de TIR), stomatologii, firmele de media afectate, cele de retail! Sper ca Guvernul să preia integral aceste prevederi în şedinţa de azi", a mai scris Ponta.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nou sistem informatic la Casa Națională de Pensii. Cu aplicaţia „e-Talon”, cuponul de pensie va fi emis automat în format electronic

Extremistul olandez Geert Wilders anunță că a obținut un acord pentru o coaliție de guvernare, după șase luni de negocieri

Isărescu: Corecțiile fiscale nu-s ușoare. Când eram premier, cei de la MAI m-au întrebat: "Vreţi să alergăm după hoţi pe jos?"

Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine

Partenerii noștri