Live

Exclusiv Protestatarul ridicat de jandarmi și amendat pentru injurii: „Da, i-am făcut sclavii lui Dragnea”

Data actualizării: Data publicării:

Protestatarul care a fost ridicat cu forța de jandarmi din Piața Victoriei, la mitingul de sâmbătă, și amendat cu 300 de lei pentru injurii aduse forțelor de ordine, a declarat la Digi24 că își asumă faptele și a precizat că i-a făcut pe jandarmi „sclavii lui Dragnea”.

„Adevărul e destul de aproape de versiunea forțelor de ordine. Le-am atras atenția că sunt sclavi ai lui Dragnea și ai acestei mafii. De 8 ani de când merg la proteste, abuzurile Jandarmeriei nu au fost taxate. Sunt scârbit de ce se întâmplă în țară și de cum acționează Jandarmeria ca bodyguard al acestor nenorociți”, a declarat la Digi24 Horia Bugner. „Au dreptate. Dacă zic că i-am jignit, da, i-am făcut sclavi ai lui Dragnea. Am fost și anul trecut, și anul acesta, din 2011, de fiecare dată când a fost nevoie”, a explicat protestatarul. 

Întrebat ce îl determină să iasă în stradă să protesteze, el a declarat: „Ura pe care o simt la adresa nenorociților și ticăloșilor care ne conduc și sentimentul de nedreptate profundă. A început cu Roșia Montana, unde toate partidele și-au dat mâna pentru distrugere. Nu le-a ieșit, pentru că răspunsul oamenilor a fost neașteptat. Totul e un dezastru și nu vor să schimbe nimic”.

Redactor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Protest în Piaţa Victoriei faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului din 2 Mai. „Justiţia nu este de partea noastră”

Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. ”Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!”

George Simion a blocat circulația în centrul Bucureștiului. El i-a chemat pe membrii AUR la un protest „fără însemne de partid”

Protest în Piața Victoriei față de noile restricții. Jandarmii au dat 15 amenzi

Partenerii noștri