Live

Răzvan Cuc: Am întrebat-o pe dna. Mezei ce parlamentari vin, am vrut să mă asigur că totul e OK

Data actualizării: Data publicării:
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Ministrul demis al transporturilor, Răzvan Cuc, a confirmat, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit miercuri seara cu Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, dar a negat că i-ar fi cerut reținerea unor aeronave la sol în ziua moțiunii de cenzură. În schimb, recunoaște că s-a interesat ce parlamentari vin la București, dar spune că a vrut să se asigure că „totul e OK”.

„Nu aveam eu ca ministru cum să întârzii niște aeronave TAROM”, a declarat Răzvan Cuc. „Am întrebat-o ce parlamentari vin, ca să știu că totul e în regulă”, a recunoscut însă ministrul Cuc.

Întrebat când a făcut acest demers, Răzvan Cuc a declarat: „Nu mai știu exact, dar presupun... O să mă uit în telefon, să văd când am vorbit cu dna. Mezei”. 

În ceea ce privește întâlnirea de miercuri seara, ministrul interimar a confirmat că a avut loc în fața casei directorului TAROM și  a precizat: „Dânsa m-a contactat, mi-a spus că trebuie să-mi comunice ceva important. M-am întâlnit pe la 21:30. A venit însoțită de fratele ei. Mi-e spus că ar fi contactat-o cineva de la SRI care i-ar fi spus de niște aeronavă că vor fi reținute la sol”, a declarat ministrul demis. „Eu nu am contactat pe nimeni de la SRI. I-am spus că nu știu și nu mă interesează. Eu, la rândul meu, am un contact instituțional cu SRI și dacă există o asemenea informație, sunt convins că în primul rând m-ar fi înștiințat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei să-mi prezinte și mie numele persoanei de la SRI care a sunat-o să-i spună de aceste curse. Atâta tot. Și dânsa nu mi-a răspuns la niciun mesaj”, a declarat Răzvan Cuc.

Pe de altă parte, Răzvan Cuc a mai spus că nu are nimic de ascuns și abia așteaptă să meargă la DNA, unde va prezenta documente.

 În declarația sa de presă, ministrul a insistat asupra activității fostei directoare TAROM, căreia i-a reproșat incompetența, incapacitatea și legăturile cu unele grupuri de interese, precum și faptul că și-ar fi avantajat membrii familiei, care lucrează în TAROM.

Redactor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane de euro pentru TAROM

Grindeanu anunță reorganizare economică la TAROM. Jumătate dintre angajați ar putea fi concendiați

Marcel Ciolacu negociază vânzarea de acțiuni TAROM la companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite. Momentan tranzacția nu este posibilă

Probleme la decolarea cursei TAROM Bruxelles - București, în care se aflau mai mulți oficiali români. Avionul a ratat decolarea

Partenerii noștri