Live

Galerie Foto România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Au fost anunțați și ultimii finaliști la concursul Eurovision 2023, după încheierea și celei de-a doua semifinale. România a ratat, de această dată, calificarea în finala concursului. Finalistele sunt Polonia, Australia, Armenia, Slovenia, Belgia, Austria, Lituania, Albania, Cipru și Estonia, conform BBC.

Celelalte cinci țări care au ratat calificarea în finală, pe lângă România, sunt Danemarca, Georgia, Islanda, San Marino și Grecia.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a cântat în această seară, în a doua semifinală a concursului. Jurnaliștii BBC au fost mirați de punerea în scenă a piesei „D.G.T. (Off and On)” și au comentat-o ironic.

„Este o scenă neobișnuită: îl vezi pe cântărețul român Theodor Andrei întins pe podea, cu chitara între picioare, într-o mare de roșu. Fundalul se schimbă apoi în șuvoaie de lavă”.

Andrei poartă „un alt costum roz, dar de data aceasta cu pantaloni scurți (nu ne-am dat seama că sunt la modă)”, scriu jurnaliștii britanici. „Apare o femeie uriașă, asemănătoare unei păpuși, pe ecranul din fundal, care apoi aleargă pe scenă într-un costum mulat auriu și îl unge cu vopsea neagră pe piept. Sperăm să le iasă”, mai scrie BBC.

Prima semifinală a Eurovision 2023 a avut loc marți seară, iar în urma acesteia reprezentantul Republicii Moldova s-a calificat în finală.

Finala Eurovision 2023 va avea loc pe Liverpool Arena sâmbătă, 13 mai.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Presa din Ungaria: „E oficial, românii trăiesc mai bine decât maghiarii”

Guvernul a decis construirea unui pod rutier peste râul Tisa, la granița România - Ucraina

Construcţia unui nou pod rutier peste Tisa, la graniţa dintre România şi Ucraina, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului

România trimite un nou pachet de ajutor umanitar în valoare de milioane de lei în Fâșia Gaza

Partenerii noștri