Live

România nu e pregătită pentru un nou #Colectiv. Ministru: Avem 11 paturi pentru mari arși

Data publicării:

România nu este pregătită pentru o nouă tragedie de tipul celei din clubul Colectiv. O recunoaşte ministrul Sănătăţii. În direct la Digi24, Sorina Pintea a spus că, dacă am avea o nouă astfel de tragedie, ţara noastră va fi nevoită să ceară ajutor extern.

În acest moment, avem fiabile 11 paturi. Nicio ţară din Europa nu poate să trateze un număr atat de mare de victime cum a fost la Colectiv - și sper să nu se întâmple niciodata, atunci cu siguranță trebuie să apelăm la ajutor extern”, a spus ministrul.

Fostul ministru Vlad Voiculescu este de aceeași părere: orice țară ar avea nevoie de ajutor în cazul unei tragedii de o asemenea amploare. Dar, spune el, nicio altă țară nu ar fi refuzat cetățenilor ei tratamentul în străinătate, așa cum s-a întâmplat în primele zile după incendiul din Colectiv.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Arafat, după acuzațiile lui Piedone despre ambulanțele private de la Colectiv: „Sunt minciuni de campanie electorală. E prea de tot”

Ministrul Sănătăţii, despre centrele pentru mari arşi: Lucrurile s-au schimbat faţă de acum 8 ani. Avem trei spitale în lucru

8 ani de la tragedia de la Colectiv și nicio schimbare. Cele 4 centre de mari arși promise au rămas doar pe hârtie: „O bătaie de joc”

Partenerii noștri