Live

Șeful CJ Bihor, prins la pescuit și amendat cu 5.000 de lei. Presa locală dezvăluie că nu era singur

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook / Pasztor Sandor

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, a fost prins la pescuit, deși nu are voie, și amendat cu 5.000 de lei. El a spus că regretă fapta și că va dona o sumă egală cu amenda unei asociații caritabile. Ziarul local Bihoreanul dezvăluie însă că șeful CJ Bihor nu era singur la pescuit, ci cu doi prieteni, care au fost amendați și ei.

Președintele CJ Bihor și-a recunoscut fapta într-o postare pe Facebook și spune că regretă „sincer atitudinea nedemnă”.

„Azi după amiază (joi - n.r.), pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris Pasztor Sandor pe Facebook.

Publicația locală Bihoreanul scrie însă că Pasztor sandor nu era singur la pescuit, ci cu doi amici, care au fost și ei amendați: comisarul şef adjunct al Gărzii Forestiere Bihor, Nicolae Timaru, și un om de afaceri, Halász Alexandru.

„În realitate, o echipă a Bihoreanului a fost cea care l-a surprins pe Pasztor Sandor, joi după-amiază, încălcând flagrant legea participând la o acţiune de pescuit recreativ pe un lac din Şişterea (com. Cetariu), în care erau angrenate şi maşini de instituţii publice, şi alţi slujbaşi ai statului”, au scris jurnaliștii bihoreni.

Editor: B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șeful CJ Bihor, Ilie Bolojan, despre câți bani se economisesc doar din salarii, după ce din 174 de angajați vor rămâne doar 88

Ilie Bolojan a dat afară aproape jumătate din angajații Consiliului Județean Bihor: „Îmi asum răspunderea”

Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajații CJ Bihor: „Sunt structuri întregi fără obiect de activitate”. Cum decide cine rămâne

Victorie detașată a liberalilor la Primăria Oradea. Ilie Bolojan obține președinția Consiliului Județean Bihor

Partenerii noștri