Live

Video „Sinistraţii” de lux ai coronavirusului. Carantină cu creveţi, rulade elveţiene şi produse livrate direct la uşă

Data publicării:
Vasul de croazieră World Dream a fost până de curând în carantină în apele Hong Kongului Foto: Miguel Candela/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mii de oameni din afara Chinei au fost puşi în stare de carantină pentru a se observa dacă încep să aibă simptomele temutului coronavirus. Mulţi dintre ei au fost evacuaţi din China şi au ajuns în ţările lor de origine, alţii s-au aflat în contact cu persoane infectate, iar acum vor trebui să rămână în izolare pentru cel puţin 14 zile. Mulţi dintre ei au fost cazaţi în staţiuni de lux, iar alţii sunt „sinistraţi” pe vase de croazieră, conform BBC.

Carantina de lux a suspecţilor de coronavirus din afara Chinei se desfăşoară fie în baze militare în Germania, fie în staţiuni de lux în Franţa sau Thailanda. În oricare dintre cazuri, cei aflaţi în carantină spun că stau în condiţii foarte bune, li se oferă orice cer, iar unii dintre ei au putut chiar să comande produse online.

Matt Raw, unul dintre cei aflaţi în carantină în Wirral, Regatul Unit, spune că a primit tot ce a cerut de când se află în izolare. Ningxi Xu, în carantină în San Diego, spune că a făcut şi cumpărături online de când se află în carantină.

Alţii se află în carantină pe o croazieră de lux. În apropiere de Yokohama, Japonia, un vas de croazieră - pe care se află și 17 români -  a fost oprit după ce 10 dintre persoanele de la bord au început să aibă simptomele temutului coronavirus. Ulterior, numărul celor bolnavi a ajuns la 70.

Editor: Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri