Live

Cazul Caracal. Maria Grapini: Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și să reia procedura

Data publicării:

Europarlamentarul Maria Grapini a spus că nu este de acord cu varianta dată de criminal și confirmată de IML, în cazul crimei Alexandrei Măceșanu. „Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și, în prezența anchetatorilor și specialiștilor, criminalul să reia toată procedura”, a scris Maria Grapini, sâmbătă, pe Facebook.

Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcți sau indirecți? Nu cred în varianta dată de criminal și confirmată de IML! Este dreptul meu de cetățean să cred sa nu, în instituții care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru! Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă! Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului! Voi cere, in calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

DIICOT a informat oficial că analizele au urmărit compararea profilului genetic cu cel al părinților AlexandreiDin analizele de laborator a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Măceșanu.

Anchetatorii au primit informaţia vineri seară de la INML.

Redactor: Cristina Tudor

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şeful Poliţiei Caracal şi alţi trei poliţişti, trimişi în judecată pentru modul în care au intervenit în dosarul Alexandrei Măceşanu

Cazul Caracal. Filmul celor două crime trase la indigo. Detalii cutremurătoare descrise de procurori

Verdict final în cazul Caracal: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, pentru uciderea, violarea și arderea victimelor

Rezoluția pentru Tribunalul special pentru crime de război din Ucraina, adoptată de PE. Maria Grapini a votat împotrivă: „Din greșeală”

Partenerii noștri