Live

De Bobotează, preoții dintr-un sat din Constanța au sfințit mașina de gunoi. Anunțul făcut „cu bucurie” de primar

Data publicării:
FOTO: Facebook/ Iona Roman

În ziua de Bobotează, după slujba prilejuită de marea sărbătoare religioasă, preoții dintr-o localitate din județul Constanța au sfințit noua mașină de gunoi a primăriei, achiziționată la finele anului trecut.

Primarul comunei Lumina, Ioan Roman, a anunțat „cu bucurie” pe Facebook evenimentul de „binecuvântare a noii mașini de gunoi”.

După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi ce a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. Am bucuria să vă anunț că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună. Toate cele bune!” - este mesajul postat de primar pe rețeaua socială.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

ÎPS Teodosie, despre agheasmă: O persoană care fumează nu poate bea, „e mai rău ca un păgân”. Ce zice de relaţiile trupești dintre soţi

George Simion a participat la slujba de bobotează a lui Teodosie, la Constanța

Tradiții de Bobotează. Ce reprezintă Botezul Domnului pentru ortodocși

Patriarhul Daniel va sfinți Agheasma Mare sâmbătă. Care este programul evenimentelor de Bobotează la Patriarhie

Partenerii noștri