De Bobotează, preoții dintr-un sat din Constanța au sfințit mașina de gunoi. Anunțul făcut „cu bucurie” de primar

Data publicării:
sfintire masina gunoi
FOTO: Facebook/ Iona Roman

În ziua de Bobotează, după slujba prilejuită de marea sărbătoare religioasă, preoții dintr-o localitate din județul Constanța au sfințit noua mașină de gunoi a primăriei, achiziționată la finele anului trecut.

Primarul comunei Lumina, Ioan Roman, a anunțat „cu bucurie” pe Facebook evenimentul de „binecuvântare a noii mașini de gunoi”.

După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi ce a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. Am bucuria să vă anunț că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună. Toate cele bune!” - este mesajul postat de primar pe rețeaua socială.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri