Live

E oficial: Minivacanță de Sfânta Maria. Guvernul dă liber și pe 16 august

Data actualizării: Data publicării:

Guvernul a declarat ziua de 16 august, zi liberă, în urma ședinței Executivului care a avut loc miercuri. Recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august. De această zi nu vor beneficia angajații statului care trebuie să asigure permanența, informează Mediafax.

„La propunerea Ministerului Muncii și Justiției Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Așadar în ziua de 16 august 2019 angajații instituțiilor publice vor avea o zi liberă, iar aceștia iși vor prelungii corespunzător timpul de lucru până la data de 31.8.2019 privind planificărilor stabilite”, a precizat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul ședinței Executivului.

Acesta a mai explicat faptul că recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august.

„Data de 15 este deja zi libera declarată prin lege și 16 cade vineri, 15 este joi și s-a luat deciza să fie declarată zi liberă”, a mai completat purtătorul de cuvânt.

Acesta a precizat faptul că sub incidența acestei măsuri nu intră angajații care trebuie să asigure permanența, sau magistrații care au termene stabilite în data respectivă.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Guvernul a aprobat un memorandum care modifică Acordul cu Republica Moldova cu privire la cooperarea în domeniul militar

Ciolacu dă asigurări că toate pensiile vor fi primite înainte de Paște și că în buget sunt prinși și banii pentru pensiile recalculate

România trimite un nou pachet de ajutor umanitar în valoare de milioane de lei în Fâșia Gaza

Partenerii noștri