Live

Ministrul Marcel Vela vrea să schimbe numele Poliției Române: Vreau rebranduire

Data publicării:

Marcel Vela își dorește să schimbe numele Poliției Române în Poliție Națională pentru a exista o diferențiere de Poliția Locală, astfel încât să nu mai fie suprapuse atribuțiile agenților. „Vreau rebranduirea”, a spus ministrul de Interne, potrivit Mediafax.

„Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală - băieţi destoinici”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, ar trebui o delimitare clar pentru a nu fi suprapuse atribuțiile fiecărei entități. Declarațiile au fost prezentate într-un video de reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

„Cred că trebuie să clarificăm o delimitare clară între Poliţia Locală şi Poliţia Română, s-o numim Poliţie Naţională. Asta ţine de rebranduire”, a mai spus Vela.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Val de fraude pe internet. Avertismentul Poliției Române: Au apărut „pachete infracţionale” online. Datele noastre sunt marfă pe net

Patru infractori urmăriți la nivel internațional au fost aduși înapoi în România, după ce aceștia au fugit în alte țări europene

Poliția Română avertizează asupra escrocheriilor online: „Țeapă! Fii deștept!”

Un șofer de TIR a fost oprit de poliție în timp ce mergea pe autostrada A1 cu piciorul pe geam

Partenerii noștri