Live

Probleme în serie la autobuzele Otokar. O singură mașină, două defecțiuni în aceeași zi

Data actualizării: Data publicării:

Autobuzele turceşti achiziţionate de Primăria Capitalei au mai dat un rateu. Un vehicul marca Otokar, care circula pe linia 137, s-a defectat şi nu a mai putut pleca în cursă.

S-a întâmplat în această dimineaţă, într-o staţie din cartierul Militari. O echipă de la Otokar a intervenit, a stabilit că problema e la motor şi ar fi reuşit să o rezolve.

Doar că autobuzul nu a plecat pe traseu, pentru că a apărut o altă problemă - de data aceasta la sistemul de validare a cardurilor, povestesc martorii.

Nu e primul incident de acest gen în care sunt implicate autobuzele Otokar, pentru care municipalitatea a plătit aproximativ 120 de milioane de euro. 400 astfel de vehicule vor circula pe străzile Bucureştiului.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care poate deveni ştire, trimiteţi-ne informaţia şi imaginile pe WhatsApp la numărul 0771.100.304.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan: Dacă ar fi să pariez, aş paria că nu se retrage Piedone, dar nu pot exclude varianta. Exclud retragerea lui Firea

Burduja i-a oferit lui Nicușor Dan Planul său pentru București: „Să vadă cum putea fi un bun primar”

Nicușor Dan nu exclude retragerea lui Piedone din cursa pentru Capitală: „Mai are timp”

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

Partenerii noștri