Live

Un bărbat a fost prins beat la volan de două ori, pe aceeași stradă, în doar câteva ore

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: INQUAM Photo / George Calin

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Giurgiu, căruia îi fusese suspendat permisul după ce a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului, a fost prins la volan câteva ore mai târziu, pe aceeaşi stradă, având din nou o alcoolemie peste limita legală.

"Poliţiştii Biroului Rutier au depistat pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu un bărbat de 70 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. (...) Ulterior, la câteva ore de la incident, tot pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, acelaşi bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice", se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul de 70 de ani este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de a conduce suspendat.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș

Lucrări de asfaltare pe podul Giurgiu – Ruse. Traficul se va desfăşura pe o singură bandă

Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând

Imaginile accidentului mortal din Râmnicu Vălcea. Șoferul era beat și mai fusese filmat în timp ce făcea curse de viteză prin oraș

Partenerii noștri