Live

Un sibian a fost amendat de două ori într-o zi pentru organizarea de petreceri

Data publicării:
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat din oraşul Copşa Mică a fost amendat de două ori într-o zi, cu câte 10.000 de lei, pentru că a organizat împreună cu alte şapte persoane două petreceri, informează un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

„În noaptea de 13 spre 14 martie, în jurul orei 0:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au depistat într-un imobil de pe raza oraşului amintit 8 persoane care participau la o petrecere. Organizatorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Peste câteva ore, aceleaşi persoane au fost depistate într-un alt imobil, participând la o petrecere organizată de acelaşi bărbat. Acesta din urmă a fost sancţionat din nou cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalţi 7 participanţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei”, a anunţat Prefectura Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, luni dimineaţa, la ora 8:00, în judeţ erau spitalizate 291 de persoane cu COVID-19, dintre care 36 de adulţi în secţii ATI.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 7 ani din Sibiu a murit, după ce a fost prins sub o remorcă. Se agățase de benă, s-a dezechilibrat și a căzut

Un bărbat din Sibiu a furat cardul unui prieten și a făcut cumpărături de 25.000 de lei

Amendă uriașă pentru un bărbat din Bihor, care a abandonat, într-o pungă, 7 pui de câine

Un motociclist de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după o urmărire de câţiva kilometri

Partenerii noștri