Live

VIDEO: Bolnav dus cu căruța la spital. De ce se tem rudele să cheme salvarea

Data actualizării: Data publicării:

Scene incredibile filmate într-o localitate din Dâmboviţa. Un bolnav este transportat la spital cu o căruţă, prin noroiul până la genunchi. E un chin prin care bărbatul trece săptămânal - suferă de o boală ce trebuie atent monitorizată.

Vasile Alecu are 81 de ani și trăiește în satul Valea, comuna Pietrari. Intervenţiile medicale de care are nevoie se pot face doar la spitalul din Voineşti. Până să ajungă, însă, la asfalt, trebuie să treacă prin noroaie de jumătate de metru. Rudele spun că le este şi frică să cheme salvarea: e clar că ar rămâne împotmolită în nămolul ce trece de genunchi.

„Numai noroi şi bolovani şi apă, de nu poţi să ieşi cu piciorul, nu poţi să mergi, mai ales eu, că trebuie să ma ţină doi inşi. A dat boala peste mine”, spune Vasile Alecu.

Autorităţile locale susţin că au încercat zadarnic, de mai multe ori, să repare drumul. Tractoarele l-au distrus la loc în doar câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Craterul din strada surpată de la Slănic „prezintă urme de stabilizare” după tasare, susține prefectul de Prahova

Muncitorii au aruncat pietriș în craterul de 18 metri din Slănic. Prefectul susține că nu trebuie extins perimetrul de siguranță

Un primar din Prahova, vizat de două dosare penale de fraudare a alegerilor, candidează din nou

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

Partenerii noștri