Live

Violențe la Cugir. Adolescentul de 16 ani care a bătut un copil a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
Foto: alba24.ro

Adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele un copil de 13 ani, pe un câmp din Cugir, județul Alba, a fost reținut de polițiști.

Potrivit Poliției Alba, polițiștii din Cugir l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovește cu picioarele în spate, cu palmele peste cap și apoi împinge de pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului, un copil de 13 ani.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în data de 8 iulie 2019, în jurul orelor 17.00 – 18.00, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînțelegeri verbale l-ar fi agresat fizic pe un alt minor de 13 ani”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Alba.

Aceasta este a doua anchetă privind agresiuni între adolescenți deschisă de polițiștii din Cugir, în ultimele zile. Un caz similar a fost semnalat marți, după ce un băiat a fost trântit la pământ, pe stradă, și lovit cu picioarele de o fată în timp ce alți copii râdeau și filmau.

Din cercetările oamenilor legii, cele două agresiuni s-au produs în aceeași zi, succesiv, dar nu există nicio legătură între ele.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imaginile cu care se promova criminalul de 16 ani din Crângași. Pe rețelele sociale avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției

Un copil de 10 ani din Galați a fost bătut crunt cu biciul, după ce ar fi speriat calul unor rude. Agresorii, arestați preventiv

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a întâmplat. O gașcă de agresori”

Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Partenerii noștri