Live

Sondaj IRES: Creşterea preţurilor îi îngrijorează cel mai mult pe români. Pe locul al doilea e frica de război

Data publicării:
Oameni pe trecerea de pietoni. Foto: Guliver/GettyImages

Creşterea preţurilor îi îngrijorează cel mai mult pe români, iar aceasta este urmată de frica de război, potrivit unui sondaj de opinie realizat de IRES în luna martie.

38% dintre respondenţi au indicat că cel mai mult îi îngrijorează în prezent creşterea preţurilor, 34% au spus frica de război, 6% - situaţia politică, iar 6% - frica de boală, potrivit sondajului citat de Agerpres.

Creşterea preţurilor era principala îngrijorare a românilor şi anul trecut, dar pe locul doi era frica de boală. Astfel, 30% dintre cei chestionaţi au spus că în anul 2021 i-a îngrijorat cel mai mult creşterea preţurilor, 27% - frica de boală, 7% - situaţia politică, 6% - frica de război, 6% - nesiguranţa locurilor de muncă, 6% - lipsa locurilor de muncă.

Sondajul IRES a fost realizat în perioada 11 - 17 martie, pe un eşantion de 1.051 de persoane cu vârsta peste 18 ani şi are o eroare maximă tolerată de 3,1%.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Preşedintele Columbiei anunță că rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Sondaj: Pe cine ar vota la prezidențialele din România basarabenii cu cetățenie română

Guvernul ucrainean s-a răzgândit și nu-i va mai obliga pe bărbații capabili să lupte în război să se întoarcă din țările unde au fugit

Fermierii polonezi renunță la blocarea frontierelor cu Ucraina. Organizatorii spun că au ţinut cont de situația de pe frontul ucrainean

Partenerii noștri