Live

Traian Berbeceanu, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: „Ești killer profesionist dacă arăți poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran”

Data publicării:
Inquam Photos / Bogdan Danescu

Declarația liderului PSD Liviu Dragnea, care susține că a fost ținta unor asasini angajați de un foarte cunoscut om la nivel mondial a fost ironizată de polițistul Traian Berbeceanu într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea: S-a încercat asasinarea mea anul trecut

„Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită. Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business, iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran. Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme, dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare când ți-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunți la misiune și pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul”, a scris Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, pe contul oficial de Facebook.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri