Live

Un bărbat a fost arestat după ce și-a violat luni la rând nepoata de doar 6 ani

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce anchetatorii au stabilit că timp de patru luni și-ar fi violat nepoata de șase ani pe care o avea în grijă, relatează presa locală.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor pe 16 martie, după ce a fost sesizat de către Direcția pentru Protecția Copiilor. După ce au adunat probele necesare, pe 10 aprilie, oamenii legii l-au reținut pe bărbat.

Acesta este acuzat că, în perioada decembrie 2022 – martie 2023, în repetate rânduri, profitând de imposibilitatea minorei de a-și exprima consimțământul și de faptul că se afla în îngrijirea sa, ar fi exercitat diferite acte de natură sexuală asupra acesteia, arată publicația debraila.ro. Pe 11 aprilie, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violată ani la rând de propria mamă

Procesul fraților Tate poate începe. Tribunalul Bucureşti a respins excepțiile formulate de inculpați

Harvey Weinstein scapă de condamnarea pentru viol din 2020

Fost discipol al lui Gregorian Bivolaru, ridicat de procurori. Racola fete pentru videochat, spunând că face „evoluție spirituală”

Partenerii noștri