Live

Un bărbat a fost lovit de metrou la Piaţa Romană. Circulaţia este blocată

Data actualizării: Data publicării:
Stație de metrou înn București. Foto: Metrorex

Un bărbat a fost lovit de metrou joi, la staţia Piaţa Romană, circulaţia fiind blocată, anunță news.ro. Accidentul a avut loc la aproximativ 50 metri de peron, în galeria subterană.

Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2, după ce o persoană ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa trenului. La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor. Aceştia au asteptat scoaterea de sub tensiune a magistralei pentru a putea interveni în condiţii de siguranţă.

"Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând cu ora 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Universitate-Berceni și Aviatorilor– Pipera. Stațiile Romană și Piața Victoriei sunt închise. Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 m de stația Piața Romană, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale," informează Metrorex.

Cu o zi în urmă, un tânăr a încercat să se sinucidă la staţia Costin Georgian.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul metroului în noaptea de Înviere. Metrorex atrage atenția că e interzis să se intre în trenuri cu lumânări aprinse

Primul tren de metrou pentru Magistrala 5 a ajuns în depoul Metrorex cu un an întârziere. Când va fi pus în circulație

Pasajul Piaţa Presei din București se închide temporar, pentru lucrări la metroul către Otopeni

Contractul pentru 62 de trenuri noi, anulat de instanță. Grindeanu: Nu e neapărat pierdere, sunt convins că va exista o reevaluare

Partenerii noștri