Live

Un bărbat a încercat să intre în țară cu o mașină de lux, dar a rămas fără ea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Poliția de frontieră

Polițiștii de frontieră din Iași au confiscat o mașină Tesla în valoare de peste 50.000 de euro, de la un șofer care încerca să intre cu ea în țară. Bărbatul a spus că a cumpărat mașina din Norvegia, de la un român, și nu știa că autoturismul e căutat de autorități.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina era un bun căutat pentru confiscare, în urma unei alerte a autorităţilor din Norvegia din 9 ianuarie 2020.

Bărbatul a spus că a cumpărat autoturismul în luna martie a anului 2019 din Norvegia, prin intermediul unui cetăţean român, şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 255.000 de lei, a fost confiscată, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tăinuire.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Elon Musk e dat în judecată. Un acţionar al Tesla îl acuză de tranzacţii privilegiate cu acţiuni în valoare de 7,5 miliarde de dolari

Tesla recheamă în service peste 100 de mii de vehicule din cauza unor defecțiuni. Ce modele sunt afectate

Elon Musk s-a răzgândit și nu mai susține taxele vamale impuse de SUA pentru mașinile electrice din China

Un bărbat prins într-un BMW X6 raportat furat a spus că a luat mașina în rate și nu credea că o să aibă probleme dacă nu mai plătește

Partenerii noștri