Live

Un bărbat din Constanța și-a abandonat bebelușul în parcarea unui magazin după ce s-a certat la telefon cu mama acestuia

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Un copil de un an şi jumătate a fost abandonat de tatăl lui într-un cărucior, în parcarea unui magazin din Constanţa. Potrivit IPJ Constanţa, incidentul a avut loc marţi seara, când poliţiştii au fost sesizaţi de agentul de pază al magazinului cu privire la faptul că a găsit un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcare.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o, în Constanţa, pe mama copilului, o femeie de 23 de ani.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că tatăl copilului, un bărbat de 34 de ani, l-a abandonat în parcarea magazinului, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului.

Copilul, în vârstă de un an şi jumătate, a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Tatăl copilului a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore

Mai mulți români s-au trezit cu credite de mii de lei pe numele lor, după ce doi escroci le-au falsificat cărțile de identitate

Incendiu la un bloc din Constanța. Nouă oameni au fost evacuați, o femeie s-a intoxicat cu fum

Marcel Ciolacu, după ce şi-a început discursul la Constanţa cu "onorată instanţă": "E din ciclul gafelor care se mai fac"

Partenerii noștri