Live

Video&Foto Un camion plin cu pui congelați a luat foc în Constanța

Data actualizării: Data publicării:
Foto: DRDP Constanța

Un autotren încărcat cu pui congelaţi a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea de pe autostrada A2 către A4, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar mijlocul de transport s-a răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Autotrenul a fost scăpat de sub control în condiţiile în care şoseaua era uscată, în urma accidentului rutier fiind distruse parapetele de protecţie pe o distanţă de circa 25 de metri.

„Accident pe Autostrada A2, km 212, sensul Bucureşti-Constanţa! În cursul nopţii, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, Bucureşti-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren. În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc şi a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 m. Şoferul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina sa de Facebook, publicând și imagini de la fața locului.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliţişti şi ale Secţiei Autostrăzi a DRDP Constanţa, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe banda numărul doi. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Doi polițiști încearcă să-și scoată mașina împotmolită pe plajă. Ce metode au folosit ca să nu-și ude pantofii

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

Partenerii noștri