Live

Un copil de 10 ani a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator la şcoală

Data actualizării: Data publicării:
Ambulanță SMURD la intervenție.

Incident grav marți, la o școală din Ploiești. Un copil de numai 10 ani a făcut stop cardio respirator chiar în timpul unei ore. A fost resuscitat și dus de urgență la spital, dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Inspectorul școlar general al județului Prahova, Ilona Rizea, a declarat la Digi24 că au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere și nu a existat niciun incident care ar fi putut provoca tragedia.

Copilului i s-a făcut rău în timpul orei de religie, acuzând dureri de stomac. A fost chemată asistenta medicală, care i-a făcut manevre de resuscitare.

Ilona Rizea a spus că elevul nu era cunoscut la școală cu probleme de sănătate: „Școala nu a fost anunțată oficial și nu sunt acte medicale la cabinet că ar fi avut probleme medicale”.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gaz periculos depistat în școli și grădinițe din 16 județe. E considerat unul dintre factorii de risc pentru cancerul pulmonar

Două fetiţe au fost rănite într-un atac cu cuţitul lângă o şcoală din Franța. Agresorul a fost reţinut

"Eu am venit cu prezența". Elevii care repetă simularea examenelor naționale după notele dezastruoase luate speră "la un 5 cel mult"

Scandal la un liceu renumit din București. Un profesor le-a dat elevilor un test pe care nici măcar el nu l-a putut rezolva

Partenerii noștri