Live

Un șofer a fost prins cu peste 200 km pe oră pe un drum național din Mehedinți

Data actualizării: Data publicării:
Un şofer de 21 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea maşina cu o viteză de 201 km/oră pe DN 56A. Foto: IPJ Mehedinți

Un şofer de 21 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea maşina cu o viteză de 201 km/oră pe DN 56A, în apropierea localităţii Vânju Mare din judeţul Mehedinţi. Pe acelaşi sector de drum, alţi doi şoferi rulau cu 152 şi 158 km/oră.

”La data de 28 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Vânju-Mare au depistat, în trafic, un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localităţii Vânju Mare, având o viteză înregistrată de 201 km/h. La scurt timp, un alt conducător auto de 51 de ani, a fost depistat, în trafic, de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism DN 56 A, în afara localităţii Vânju Mare, având o viteză de 152 km/h. Totodată, în aceeaşi zi un alt conducător auto de 48 de ani, a fost depistat, în trafic, de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în afara localităţii Rogova, având o viteză de 158 km/h”, a transmis IPJ Mehedinţi, potrivit News.ro.

Şoferul de 21 de ani a fost amendat cu 2900 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere 120 de zile.

De asemenea, ceilalţi doi loferi au fost amendaţi, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendat permisul auto, pentru o perioadă de 90 de zile.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Panică totală pentru o familie din Mehedinți, care a găsit un şarpe în dormitor. Reptila își făcuse culcuș sub dulap

O tânără de 19 ani a murit într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi un TIR, în Mehedinți

Doi soți se luptă pentru aceeași primărie din Mehedinți. „N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie, m-am simțit trădat”

Un şarpe de doi metri, găsit în anexa unei gospodării din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe câmp

Partenerii noștri