Live

VIDEO. Tânăr bolnav de COVID-19 prins plimbându-se cu tramvaiul în Arad. Le-a atras atenția jandarmilor pentru că nu purta mască

Data actualizării: Data publicării:
Tânăr bolnav de COVID-19 prins plimbându-se cu tramvaiul în Arad FOTO: captură video Jandarmerie

Un tânăr infectat cu coronavirus a fost găsit într-un tramvai din Arad. Tânărul le-a atras atenția jandarmilor deoarece nu purta mască de protecție.

Incidentul a avut loc luni seara, în orașul Arad. Jandarmii au depistat într-un tramvai doi tineri care nu purtau mască de protecție.

În urma verificărilor, jandarmii au aflat că unul dintre tineri, în vârstă de 21 de ani, este infectat cu virusul SARS-CoV-2. Deși ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu, acesta călătorea cu tramvaiul, chiar fără a purta mască de protecție.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Codului Penal.

Totodată, cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, pentru că nu au purtat măștii de protecție sanitară.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

Un bărbat a sunat la 112 să spună că s-a lovit la cap, în pădure. Zeci de oameni l-au căutat, dar au aflat apoi că inventase totul

Arad: Un șofer român a fost oprit la frontieră pentru că ascundea 12 migranți în cutii de lemn

Un copil de 2 ani din Arad a murit, după ce a căzut într-un bazin de colectare a apei din curtea casei

Partenerii noștri