Live

Bărbatul din Vâlcea care și-a bătut calul până când animalul s-a prăbușit a fost reținut pentru 24 de ore

Data publicării:
Foto: Captură video/Tribuna Vâlceană

Un bărbat de 31 de ani din județul Vâlcea care a apărut într-o filmare lovindu-și calul înhămat la căruță până când animalul s-a prăbușit, plin de sânge, a fost reținut de poliție, potrivit G4Media.ro.

Bătaia a fost filmată pe 23 august în comuna Păulești Măglași și arată cum un bărbat își lovește minute în șir calul pentru că nu mai poate să tragă greutatea căruței. Filmul a fost postat în week-end-ul trecut pe Facebook și preluat de de Tribuna Vâlceană.

Scena a fost filmată de un localnic și arată cum mai mulți oameni i-au cerut bărbatului să nu mai bată calul, dar acesta a ignorat toate apelurile.

”Colegii din poliție s-au sesizat pe 29 august, după ce au văzut imaginile pe rețeaua socială, și au deschis cercetările într-un dosar care vizează rănirea sau schingiuirea animalului. Au mers la fața locului. Ieri (luni – n.red.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a declarat pentru G4Media.ro Cătălin Udrea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Investigație BBC: Rețeaua globală de sadici care se filmează în timp ce torturează maimuțe

Dosar penal pentru un bărbat care și-a bătut cu bestialitate calul căzut la pământ

„Pot peștii să simtă durere?” Cruzimea extremă la o pescărie ar putea duce la deschiderea primului caz împotriva abuzului față de pești

Un bărbat din Mureș și-a legat câinele de mașină și l-a târât pe șosea

Partenerii noștri