Live

Marian Godină s-a căsătorit: „Meghan Markle va fi invidioasă”

Data actualizării: Data publicării:

Polițistul-vedetă Marian Godină s-a căsătorit religios, sâmbătă, în aceeași zi în care a avut loc nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle. De altfel, el a făcut și o aluzie la nunta de ieri de la Windsor.

Marian Godină a postat pe Facebook mai multe fotografii cu soția lui, Lorena Georgiana, care au fost apreciate de zeci de mii de oameni.

Marian şi Georgiana Godină s-au căsătorit civil pe data de 25 aprilie. Atunci, el a anunţat evenimentul cu mesajul „O să-i taie buletinul”.

Între timp transferat la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), el a scris pe Facebook, aluzie la nunta regală din Marea Britanie, că „Meghan Markle va fi invidioasă”.

Polițistul Marian Godină a devenit cunoscut în ultimii ani în urma întâmplărilor amuzante de la locul de muncă, povestite pe Facebook, cu șoferi din trafic. El a publicat și o carte cu aceste întâmplări, iar ulterior a mai scris o carte pentru copii.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Godină îl face „cocalar” pe Horodniceanu. „Sper că va fi destituit”

Marian Godină, în izolare la domiciliu. Ce mesaj i-a transmis Traian Berbeceanu

Marian Godină, după conferința șefilor Poliției Române: „Te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea? Am așa o lehamite...”

Marian Godină, mesaj acid pentru ministrul Vela: Un coleg de partid l-a numit „gunoi” şi „slugoi” pe şeful meu și nu ați reacționat

Partenerii noștri