Marian Godină s-a căsătorit: „Meghan Markle va fi invidioasă”

Data actualizării: Data publicării:
mireasa godina

Polițistul-vedetă Marian Godină s-a căsătorit religios, sâmbătă, în aceeași zi în care a avut loc nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle. De altfel, el a făcut și o aluzie la nunta de ieri de la Windsor.

Marian Godină a postat pe Facebook mai multe fotografii cu soția lui, Lorena Georgiana, care au fost apreciate de zeci de mii de oameni.

Marian şi Georgiana Godină s-au căsătorit civil pe data de 25 aprilie. Atunci, el a anunţat evenimentul cu mesajul „O să-i taie buletinul”.

Între timp transferat la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), el a scris pe Facebook, aluzie la nunta regală din Marea Britanie, că „Meghan Markle va fi invidioasă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițistul Marian Godină a devenit cunoscut în ultimii ani în urma întâmplărilor amuzante de la locul de muncă, povestite pe Facebook, cu șoferi din trafic. El a publicat și o carte cu aceste întâmplări, iar ulterior a mai scris o carte pentru copii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri