Live

Papa Francisc a căzut în timp ce mergea pe stradă

Data publicării:
Papa Francisc Foto: Gulliver/Getty Images

Papa Francisc a suferit o căzătură în timp ce mergea pe jos către reşedinţa sa de la Vatican, dar se simte bine, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Greg Burke.

Suveranul Pontif va sosi în România vineri, 31 mai, vizita fiind un eveniment istoric pentru ţara noastră. Toţi episcopii romano şi greco-catolici din ţară s-au adunat în apropierea Capitalei, în ultimele zile, şi au pus la punct turneul pe care Suveranul Pontif îl va avea în România timp de trei zile. Foto: Gulliver/Getty Images

Suveranul Pontif revenea la reşedinţa sa, Casa Santa Marta, după ce participase la o sesiune a Sinodului Episcopilor, care se desfăşoară în Aula Paul al VI-lea, situată în apropiere.

Însă pe drum el „s-a împiedicat, a căzut şi s-a ridicat”, a precizat purtătorul său de cuvânt. „Dar suntem liniştiţi, Papa este bine”, a asigurat Greg Burke.

Papa Francisc, care pe 17 decembrie va împlini 82 de ani, obişnuieşte să meargă pe jos către Aula Paul al VI-lea la şedinţele Sinodului, unde până la 28 octombrie se reunesc episcopi din lumea întreagă la o întâlnire convocată de Suveranul Pontif şi a cărei temă este tineretul.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Papa Francisc a vizitat Veneția, fiind prima sa călătorie de la începutul anului din cauza problemelor de sănătate

Apelul urgent al Papei Francisc după ce Iranul a atacat Israelul: „Destul cu războiul, cu atacurile și cu violența”

Vaticanul se opune schimbării de sex, dar și incriminării homosexualităţii. Cum se poziționează biserica catolică față de teoria de gen

Papa a dat instrucţiuni despre cum doreşte să fie oficiată înmormântarea lui

Partenerii noștri