Live

Șoferul din Marea Britanie care și-a deghizat mașina Renault în Mercedes. Cum arată automobilul

Data publicării:
Foto: Facebook/Rob Farrell

Și-a deghizat mașina Renault Megane Cabriolet în Mercedes și a parcat-o pe un loc pentru persoane cu dizabilități. Și nu oricum, ci în diagonală. Gestul a fost observaț de șoferi, iar imaginile au ajuns pe Facebook, unde s-au viralizat rapid.

Foto: Facebook/Rob Farrell

Meganul, de culoare roșu burgundy, a fost văzut, vineri, în parcarea unui supermarket Tesco din Manchester. Proprietarul mașinii și-a „decorat” Renault-ul cu logo-ul Mercedes și i-a aplicat inclusiv „diamante” în jurul farurilor din față pentru a le imita pe cele specifice firmei germane.

Cel care a făcut poze mașinii și le-a postat pe Facebook, Rob Farrell, a spus că s-a amuzat ore întregi pe seama gestului acestui șofer. Postarea a ajuns rapid virală și a strâns zeci de mii de like-uri si comentarii.

Foto: Facebook/Rob Farrell

Userii de pe Facebook au botezat mașina „Monstrul lui Frankenstein” și s-au amuzat, la rândul lor, pe seama gestului proprietarului mașinii, care nu valorează mai mult de 1000 de lire sterline.

Una dintre persoanele care au lăsat comentarii la postarea lui Farrell a dezvăluit că a mai văzut mașina în trafic și că este „deghizată” în Mercedes de „ani de zile”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tesla recheamă aproape 4.000 de mașini Cybertruck din cauza pedalei de accelerație care se poate bloca în timpul mersului

O româncă ale cărei inițiale sunt gravate pe bateriile Tesla îl acuză pe Elon Musk că a ascuns un defect al mașinilor

Un copil de 2 ani și-a lovit mama cu o mașină Tesla. Gigantul auto se află acum în fața unui proces bizar

Povestea de succes a unui român care spală mașinile Regelui Charles. Eugen plecase în Anglia cu 100 de lire și dormea într-o autogară

Partenerii noștri