Șoferul din Marea Britanie care și-a deghizat mașina Renault în Mercedes. Cum arată automobilul

Data publicării:
mercedes
Foto: Facebook/Rob Farrell

Și-a deghizat mașina Renault Megane Cabriolet în Mercedes și a parcat-o pe un loc pentru persoane cu dizabilități. Și nu oricum, ci în diagonală. Gestul a fost observaț de șoferi, iar imaginile au ajuns pe Facebook, unde s-au viralizat rapid.

mercedes
Foto: Facebook/Rob Farrell

Meganul, de culoare roșu burgundy, a fost văzut, vineri, în parcarea unui supermarket Tesco din Manchester. Proprietarul mașinii și-a „decorat” Renault-ul cu logo-ul Mercedes și i-a aplicat inclusiv „diamante” în jurul farurilor din față pentru a le imita pe cele specifice firmei germane.

Cel care a făcut poze mașinii și le-a postat pe Facebook, Rob Farrell, a spus că s-a amuzat ore întregi pe seama gestului acestui șofer. Postarea a ajuns rapid virală și a strâns zeci de mii de like-uri si comentarii.

mercedes

Foto: Facebook/Rob Farrell

Userii de pe Facebook au botezat mașina „Monstrul lui Frankenstein” și s-au amuzat, la rândul lor, pe seama gestului proprietarului mașinii, care nu valorează mai mult de 1000 de lire sterline.

Una dintre persoanele care au lăsat comentarii la postarea lui Farrell a dezvăluit că a mai văzut mașina în trafic și că este „deghizată” în Mercedes de „ani de zile”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri