Live

Un bărbat a sunat în direct la un radio din UK și a spus că a luat o supradoză. Gestul prezentatorului i-a salvat viața

Data actualizării: Data publicării:
Foto: TalkRadio

Prezentatorul britanic de radio Iain Lee a impresionat înainte de Crăciun cu gestul pe care l-a făcut după ce un bărbat a sunat în direct și a spus că este pe moarte. Lee l-a ținut pe fir pentru 30 de minute care au părut o eternitate, timp în care, cu ajutorul producătoarei lui, i-au trimis autoritățile în ajutor, scrie mirror.co.uk.

Foto: TalkRadio

Prezentatorul TalkRADIO Iain Lee a vorbit deschis în trecut despre luptele proprii cu gândurile de sinucidere. Miercuri seară, însă, a fost sunat de un bărbat pe nume Chris, care i-a spus că a luat o supradoză și că este pe moarte, undeva pe o stradă.

Lee și-a dat seama din vocea bărbatului că telefonul nu este o farsă și că acesta se află în suferință. Așa că l-a ținut pe fir, în timp ce Chris a vorbit despre cum nu mai vrea să continue, menționând și că a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic.

Prezentatorul a știut exact ce să-i spună și cum să se comporte astfel încât Chris i-a dezvăluit în cele din urmă cum este îmbrăcat și unde este. În acest timp, producătoarea Katherine Boyle a contactat autoritățile.

Nu mai puțin de jumătate de oră a ținut discuția dintre Lee și Chris, cu multe momente în care prezentatorul s-a aflat în pragul lacrimilor.

„Îți spun ceva, Chris - nu vreau să mori în seara asta. Trebuie să știu pe ce stradă ești. Vreau să treci peste această seară și să vorbim mâine, atunci când nu o să mai ai droguri în sistem. Nu vreau să mori în seara asta pentru că te iubesc. Te iubesc, fratele meu. Te iubesc”, i-a spus bărbatului.

Au fost și multe momente încărcate de tensiune, în care Chris nu mai putea să vorbească, iar Iain se temea că a murit.

„Va veni cineva la tine să te ajute”, i-a spus prezentatorul cu puțin înainte ca un polițist să ajungă la fața locului. Acesta a intrat în direct și a spus că are situația sub control.

Iain a răsuflat ușurat și a izbucnit în lacrimi. „Săracul om”, a spus acesta, plângând.

Lee a explicat apoi și pe Twitter ce s-a întâmplat în direct: „În seara aceasta am primit un telefon de la un bărbat care luase o supradoză. Zăcea pe o stradă din Plymouth, pe moarte. Am reușit să-l ținem pe fir, să obținem o descriere a felului în care arată și ce haine purta, am reușit să ne dăm seama unde e și am trimis o ambulanță și o mașină de poliție. L-am ținut la telefon timp de 30 de minute, timp în care a devenit din ce în ce mai incoerent. Lungi perioade de tăcere în care am crezut că a murit. F**k, au fost intense și m-au afectat. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Sper că va fi bine”.

Polițiștii au lăudat gestul prezentatorului radio pe Twitter, în timp ce producătoarea emisiunii și-a exprimat ușurarea, pe aceeași rețea de socializare, că povestea a avut un sfârșit fericit.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un nou drog cu efecte devastatoare a apărut pe piața din România. Ce este „Pastila portocalie” 

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Un tânăr de 22 de ani a fost prins drogat la volan de două ori în aceeași noapte, în Piatra Neamț

Partenerii noștri