Live

Un polițist dezbrăcat a arestat un fugar dezbrăcat. S-a întâmplat în Suedia și există o explicație

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Fără insignă, fără armă, fără cătușe… și fără haine. Nimic nu l-a oprit pe un polițist din Suedia, aflat în timpul liber, să aresteze un fugar. Polițistul era la saună, atunci când l-a recunoscut pe bărbatul care stătea lângă el.

„Este mai ușor în operațiunile în care îi ai aproape pe colegii tăi și tot echipamentul”, a spus Christoffer Bohman, șef-adjunct al poliției în districtul Rinkeby din Stockholm, potrivit The New York Times.

Bohman nu a vrut să facă publice numele polițistului care a făcut arestul sau a fugarului. Potrivit presei locale, însă, acesta a fost condamnat la închisoare pentru o infracțiune legată de droguri. Arestul de vinerea trecută nu a fost unul lipsit de riscuri. Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul agresiv.

Poliția din Rinkeby a scris pe Facebook că polițistul va fi recompensat pentru arestul făcut în timpul liber. Tot în respectiva postare s-a menționat, cu umor, că polițistul a primit asistență de la polițiști în uniformă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Secretar de stat în MAI: România este o ţară sigură, fapt recunoscut şi de cetăţenii din alte state care ne vizitează

Partenerii noștri