Live

Aplicația WhatsApp nu mai funcționează. Mii de raportări din lumea întreagă

Data publicării:

Aplicația de mesagerie WhatsApp nu mai funcționa în dimineața zilei de joi, mii de persoane din lumea întreagă raportând că au probleme la trimiterea sau primirea mesajelor noi. 

Problemele raportate pe site-ul Down Detector apar atât în mai multe țări din Europa, în special în Olanda, Elveția, Finlanda, Austria, dar și România, precum și în Asia, SUA, Africa de Sud sau Australia.

Compania nu a făcut deocamdată niciun anunț oficial, însă pe Twitter a început să fie folosit hashtag-ul „whatsappdown de către utilizatorii nemulțumiți că nu mai pot folosi aplicația.

Problemele par a fi la trimiterea mesajelor, pe telefoanele cu Android, unde este afișat în aplicație „este posibil să aveți mesaje noi”, dar și pe iOS, unde aplicația nu se conectează la servere.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Experți din Franța: Copiilor sub 11 ani ar trebui să le fie interzis să aibă un telefon mobil, cei sub 13 ani fără acces la internet

Proprietarul chinez al TikTok sfidează SUA și anunță că nu are de gând să vândă aplicația. Guvernul american vrea să o interzică total

Senatul american a adoptat legea prin care TikTok va putea fi interzis total în SUA

China a obligat Apple să elimine WhatsApp și Threads din magazinul de aplicații 

Partenerii noștri