Live

TAROM lansează mai multe curse interne

Data publicării:

Compania TAROM lansează noi rute interne între Iaşi - Timişoara şi Cluj-Timişoara, începând cu 25 martie, la preţuri pornind de la 40 de euro, informează miercuri operatorul aerian naţional.



"Aceste noi zboruri reprezintă un prim pas al unui proiect ambiţios de operare între punctele interne ale României, proiect iniţiat în anul Centenarului prin compania naţională a României", spun reprezentanţii TAROM, informează Agerpres.

Pasagerii care vor călători spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete cu preţuri pornind de la 40 de euro, atât de pe site-ul companiei, cât şi de pe varianta mobilă a site-ului TAROM sau prin agenţiile proprii şi partenere.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (un bagaj pentru clasa Economy) plus 10 kg bagaj de mână, check-in în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, catering la bordul aeronavei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane de euro pentru TAROM

Grindeanu anunță reorganizare economică la TAROM. Jumătate dintre angajați ar putea fi concendiați

Marcel Ciolacu negociază vânzarea de acțiuni TAROM la companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite. Momentan tranzacția nu este posibilă

Probleme la decolarea cursei TAROM Bruxelles - București, în care se aflau mai mulți oficiali români. Avionul a ratat decolarea

Partenerii noștri