Live

Mugur Isărescu merge în Parlament

Data publicării:
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sustine un discurs la evenimentul de lansare a emisiunii numismatice '150 de ani de la nasterea Regelui Ferdinand I', la sediul BNR, in Bucuresti, miercuri, 15 Iulie 2015. Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu va merge joi în Parlament, la Comisia economică din Senat, pentru a discuta despre inflaţie şi implicaţiile in economie. Invitaţia a fost lansată de liberalul Florin Câţu, preşedintele Comisiei Economice.

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al guvernatorului BNR, spune că este o discuţie în interesul tuturor: „E o întâlnire de lucru pentru clarificarea detaliilor. Vrem o discuţie deschisă şi să lămurim o serie întreagă de aspecte legate de economia naţională.

Dar nu se pune problema unei discuţii polemice sau unei premize polemice. E o dorinţă reciprocă de claificare a subiectului.

Au mai fost tot felul de soiuri de abordări legate de Banca Naţională. Am dat întotdeauna atenţie invitaţiilor Parlamentului. Unele din acele invitaţii erau pentru a-şi arăta muşchii diverse personaje. De data aceasta nu e vorba de aşa ceva. E pur şi simplu o discuţie în interesul tuturor”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

BNR lansează două monede cu prilejul aniversării a 20 de ani de la aderarea României la NATO. Mesajul guvernatorului Mugur Isărescu

Preşedintele Forumului Economic Mondial: ”Nu am văzut acest tip de datorii la nivel global de la războaiele napoleoniene”

Arenele BNR, folosite exclusiv de angajații instituției: „Pentru noi nu e o bază de tenis, ci sediul secundar de maximă securitate”

Kelemen Hunor: Cu chiu cu vai au găsit un candidat comun, acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat

Partenerii noștri