Live

Ministrul Economiei nu vine la audierile din Camera Deputaților

Data publicării:

Ministrul care fusese invitat la audieri în cadrul „Orei Guvernului” acuză probleme de sănătate.

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, unul dintre demnitarii PSD ale cărui exprimări au fost ironizate în spațiul public  a transmis că nu va fi prezent luni în plenul Camerei Deputaților pentru a fi audiat în cadrul ”Orei Guvernului”, așa cum solicitase PNL. Ministrul urma să participe la dezbaterea “Economia României pe mâna unor amatori. Până când?”.

Informarea despre absența ministrului Dănuț Andrușcă a fost transmisă Camerei de ministrul pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie. Purtătorului de cuvânt al Ministerului Economiei, Alexandru Macoveiciuc, spune că Dănuț Andrușcă absentează din cauza unor probleme de sănătate. ”Are ceva probleme de sănătate care necesită câteva zile de investigații”, a declarat Macoveiciuc pentru G4Media.ro.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul Economiei spune că unii angajați vor fi înlocuiți de roboți: „Trebuie să fie pregătiți pentru a avea alte joburi”

Ministrul Economiei explică de ce România nu produce obuze la standarde NATO: Armata trebuie să ne furnizeze specificațiile

De ce cred că vom duce inflația sub 5% la final de an

Radu Oprea, ministrul Economiei, la Interviurile Digi24.ro: În următorii 2-3 ani vom depăși ca putere de cumpărare Polonia și Ungaria

Partenerii noștri