Live

Haos la metrou după moartea unui bărbat. Călătorii au fost nemulțumiți de lipsa de comunicare a Metrorex

Data actualizării: Data publicării:

Aglomerație foarte mare și mulți nervi, în această dimineață, la metrou în București. Traficul pe două magistrale a fost blocat, începând cu ora 7, după ce un călător de 40 de ani a murit în stația Izvor.

Metrorex ia în calcul o posibilă tentativă de suicid. Incidentul și intervenția pompierilor au făcut ca pe magistralele 1 și 3 să nu circule niciun tren, la oră de vârf, la care zeci de mii de oameni se îndreaptă spre locurile de muncă.

Toate stațiile s-au aglomerat. Călătorii au fost anunțați că traficul este îngreunat din motive obiective: „Din cauza unor motive obiective şi independente de Metrorex, circulaţia trenurilor de pe magistralele 1 şi 3 se desfăşoară cu întârziere”.

În urma acestui incident, Metrorex a reorganizat circulația garniturilor astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Însă, pentru că nu știau ce s-a întâmplat și direcția în care merg trenurile, mulți dintre ei s-au enervat. Au apărut vociferări și persoane care le-au cerut socoteală, pe ton ridicat, angajaților Metrorex aflați în stații:

- Care-i motivul?

- Anunțați dacă merge la gară ceva! Anunțați! Păi stăm aici, ce suntem? 

- Să anunțe prin stație conductorul unde merge, că are dispecerat! Trebuie să țipe lumea la el... merge la Saligny! La Anghel Saligny merge, doamnă!

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul metroului în noaptea de Înviere. Metrorex atrage atenția că e interzis să se intre în trenuri cu lumânări aprinse

Primul tren de metrou pentru Magistrala 5 a ajuns în depoul Metrorex cu un an întârziere. Când va fi pus în circulație

Pasajul Piaţa Presei din București se închide temporar, pentru lucrări la metroul către Otopeni

Posibilă tentativă de suicid în staţia de metrou Obor. Circulaţia trenurilor a fost afectată

Partenerii noștri