Live

Trenuri suspendate pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni din cauza unor lucrări de întreținere a liniei inaugurate în urmă cu o lună

Data publicării:
Foto: Facebook / Transferoviar Călători

Transferoviar Călători, una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, a anunțat marți că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie. Motivul invocat este că sunt necesare lucrări de întreținere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

Astfel, în 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructură anunța că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rușii au început să folosească linia ferată către Crimeea, construită în teritoriile anexate ca alternativă la podul Kerci

O mașină cu angajați ai ambasadei Indiei a fost lovită de tren pe Valea Prahovei după ce a rămas suspendată pe calea ferată

Rusia încearcă să saboteze căile ferate europene. Un ministru ceh spune că rușii au făcut mii de atacuri cibernetice

Cale ferată din Valea Jiului, vândută la prețul unui apartament din București. „Efectiv, se aruncă la fier vechi”

Partenerii noștri