Live

Video Africanul din armata Bucătarului lui Putin. „Mai întâi la trupele de asalt și dacă supraviețuiești, o să fii și translator în franceză”

Data actualizării: Data publicării:
Soldatul Wagner a ajuns pe front din Coasta de Fildeș, prin închisorile rusești, de unde a fost recrutat. Sursă foto: captură Twitter

Fondatorul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, supranumit „Bucătarul lui Putin”, se laudă că are în armata sa privată un sodat de culoare din Coasta de Fildeș. El l-a prezentat într-un clip filmat cu trupele Wagner aflate pe frontul din Ucraina, în zona Bahmut.

- Cum ai ajuns aici?

- Am plecat la război.

- Și cum ai decis să mergi la război?

- Trebuie apărată, (Rusia - n.r.) este a doua țară.

Așa și-a motivat prezența în Bahmut un soldat de culoare din trupele Wagner. El a spus că vine din Moscova, dar este din Coasta de Fildeș. Din Moscova vine de la închisoare, unde a fost recrutat de Evgheni Prigojin. Și nici măcar nu are cetățenie rusă.

- Ar trebui să le acordăm cetățenia (rusă) acestor luptători care ne apără țara, se aude și vocea lui Prigojin.

Discuția are loc într-o încăpere unde se află mai mulți soldați Wagner, în timpul unei vizite pe frontul din Bahmut a lui Evgheni Prigojin, iar clipul video ajuns pe rețelele sociale a fost preluat și tradus de Anton Gherașcenko, consilier al ministrului de interne din Ucaina.

Prigojin spune că l-a recrutat pe soldat din închisoare, după ce acesta l-a întrebat dacă ae nevoie de translatori pentru limba franceză.

- I-am zis mai întâi te duci la trupele de asalt și, dacă supraviețuiești, o să fii și transaltor în franceză. Slavă cerului, trăiește și e bine, a spus Prigojin.

Cameramanul l-a întrebat pe soldat pentru ce a ajuns în închisoare, însă a intervenit Prigojin și a spus că nu se pun astfel de întrebări, ci mai mai întreabă cum luptă.

- Ei spun că e un bun luptător, comandanții și camarazii lui știu mai bine, a mai adăugat Bucătarul lui Putin.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zelenski e supărat pe Occident pentru că ajutorul militar pentru Ucraina vine prea lent: „Un mare pas înainte, doi înapoi”

Ucrainenii au distrus vânătorul rusesc de mine Proiect 266-M Kovroveţ: "Încă o zi proastă pentru flota rusă de la Marea Neagră"

Zelenski: "Partenerii noștri se tem că Rusia va pierde acest război". Cum a argumentat liderul de la Kiev această declarație

Atac masiv al rușilor, explozii în Kiev și Crimeea. Apărarea aeriană ucraineană spune că a distrus toate dronele lansate

Partenerii noștri