Live

Băiatul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, era „îngrozit” de expediție, dar a vrut „să-i facă pe plac” tatălui său

Data actualizării: Data publicării:
Miliardarul pakistanez Shazada Dawood și fiul său, Suleman. Foto: Profimedia Images

Sora mai mare a miliardarului pakistanez Shahzada Dawood, care a murit împreună cu fiul său în submarinul Titan, în apropiere de epava Titanicului, a făcut primele declarații după anunțul tragic făcut acum puțin timp de Paza de Coastă a SUA. Conform acesteia, Suleman, fiul de 19 ani al lui Dawood nu a vrut să meargă în expediție și era „îngrozit” de ea dar „a vrut să-i facă pe plac” tatălui său, scrie NBC News.

„Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans”, a spus Azmeh Dawood într-un interviu telefonic, joi după-amiază.

„Mi se pare că am fost prins într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei”, a spus ea printre lacrimi.

Azmeh mai susține că nepotul ei, Suleman, nu a vrut să meargă în expediție pe submersibil, dar că a fost până la urmă de acord pentru că această călătorie era importantă pentru tatăl lui, care fusese obsedat de Titanic toată viața.

„Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a spus ea, adăugând și că tânărul de 19 ani și-a exprimat îngrijorarea și unui alt membru al familiei.

„Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titan”, a concluzionat Azmeh.

Citiți și: Singura salvare reușită la mare adâncime: Doi bărbați au fost aduși la suprafață cu 12 minute înainte să rămână fără oxigen

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

A murit Bernard Hill, actorul cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”

Un miliardar merge la închisoare, dar banii lui se înmulțesc. „Va avea o avere semnificativă când va fi eliberat”

Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

Partenerii noștri