Băiatul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, era „îngrozit” de expediție, dar a vrut „să-i facă pe plac” tatălui său

Data actualizării: Data publicării:
Shazada Dawood și fiul său, Suleman
Miliardarul pakistanez Shazada Dawood și fiul său, Suleman. Foto: Profimedia Images

Sora mai mare a miliardarului pakistanez Shahzada Dawood, care a murit împreună cu fiul său în submarinul Titan, în apropiere de epava Titanicului, a făcut primele declarații după anunțul tragic făcut acum puțin timp de Paza de Coastă a SUA. Conform acesteia, Suleman, fiul de 19 ani al lui Dawood nu a vrut să meargă în expediție și era „îngrozit” de ea dar „a vrut să-i facă pe plac” tatălui său, scrie NBC News.

„Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans”, a spus Azmeh Dawood într-un interviu telefonic, joi după-amiază.

„Mi se pare că am fost prins într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei”, a spus ea printre lacrimi.

Azmeh mai susține că nepotul ei, Suleman, nu a vrut să meargă în expediție pe submersibil, dar că a fost până la urmă de acord pentru că această călătorie era importantă pentru tatăl lui, care fusese obsedat de Titanic toată viața.

„Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a spus ea, adăugând și că tânărul de 19 ani și-a exprimat îngrijorarea și unui alt membru al familiei.

„Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titan”, a concluzionat Azmeh.

Citiți și: Singura salvare reușită la mare adâncime: Doi bărbați au fost aduși la suprafață cu 12 minute înainte să rămână fără oxigen

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri