Live

Galerie Foto Biden, moment de candoare cu un copilaș care a început să plângă în timpul discursului său. „Îmi plac bebelușii mai mult decât oamenii”

Data publicării:
Joe Biden a fost fotografiat în timp ce încerca să calmeze un bebeluș care a izbucit în plâns în timpul discursului său. Foto: Profimedia Images

Președintele american Joe Biden a fost fotografiat în timp ce încerca să calmeze un bebeluș care a izbucit în plâns în timpul discursului său din cadrul evenimentului aniversar pentru Affordable Care Act.

În timp ce Biden ținea un discurs la Casa Albă, fiul congresmanului Jimmy Gomez a început să plângă, moment în care acesta s-a ridicat de pe scaun și a vrut să părăsească sala, pentru a nu-i deranja pe ceilalți.

Parlamentarul a fost oprit, însă, de Joe Biden.

„Este în regulă, ne plac bebelușii – nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. E în regulă, e în regulă', a dat asigurări președintele.

„De fapt, îmi plac bebelușii mai mult decât oamenii”, a adăugat el.

Apoi, Joe Biden l-a luat pe micul Hodge în brațe, l-a strâns la piept și apoi a început să se strâmbe la el pentru a-l înveseli. Imediat, copilul de doar patru luni a început să râdă.

În trecut, candidații la președinție obișnuiau să sărute capetele bebelușilor atunci când concurau pentru o funcție. Interacțiunea de joi i-a determinat pe unii din sală să glumească că acesta este un semn că Biden va candida din nou în 2024, scrie DailyMail.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima reacție a lui Biden după violențele din campusuri: „Au dreptul să protesteze, dar nu să provoace haos”

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

Partenerii noștri