Live

Bill Gates spune că regretă timpul petrecut cu Jeffrey Epstein, miliardarul găsit mort în celulă în timp ce aștepta să fie judecat

Data publicării:
Sursa foto: Getty Images/Profimedia Images

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, regretă întâlnirile avute cu Jeffrey Epstein, miliardarul acuzat de trafic de carne vie, găsit mort în celulă în așteptarea procesului, în 2019.

Într-un interviu acordat CNN, Bill Gates a spus: "A fost o greșeală uriașă să petrec timp cu el, să-i ofer credibilitate".

Gates a spus că s-a întâlnit cu Jeffrey Epstein sperând că va obține fonduri pentru a lupta împotriva problemelor de mediu.

"Am avut câteva cine cu el, știți, sperând că ceea ce spunea, despre obținerea unor miliarde în scopuri filantropice prin intermediul relațiilor sale, s-ar putea întâmpla", a spus Bill Gates. "Când a început să pară că asta nu se va întâmpla, relația s-a încheiat".

În iulie 2019, procurorii americani l-au acuzat pe Jeffrey Epstein că a operat o rețea de trafic de carne vie și a abuzat zeci de tinere minore. Miliardarul american evitase în trecut astfel de acuzații. În 2008, el a încheiat un acord cu procurorii americani. Atunci, Epstein a pledat vinovat la două acuzații de prostituție și a petrecut 13 luni în închisoare. Totodată, el a fost înregistrat ca agresor sexual și a plătit daune victimelor identificate de FBI.

În august 2019, Epstein a fost găsit mort într-o celulă. Potrivit autorităților, cauza morții a fost sinuciderea prin spânzurare.

Gates a refuzat să comenteze ce a scris publicația Wall Street Journal, potrivit căreia relația sa socială cu Epstein a avut un rol cu divorțul său de Melinda Gates, procedură finalizată zilele trecute.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Synchron, companie finanțată de Jeff Bezos și Bill Gates, va începe testele la scară largă cu implanturi în creier

Topul Forbes 2024: Taylor Swift intră în clubul miliardarilor. Cine sunt cei mai bogați oameni din lume și ce averi au

Petrecere extravagantă înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India. Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg, printre invitați

Bill Gates explică felul în care ne va schimba viața inteligența artificială în următorii 5 ani

Partenerii noștri