Live

Video Brigada Azov „curăță” tranșeele rusești în pădurea Kremina. 15 minute de lupte intense filmate de luptătorii ucraineni

Data publicării:
Foto: X

O filmare cu soldați ucraineni ai celebrei brigăzi Azov în timp ce „curăță” tranșeele rușilor din pădurea Kremina, în estul Ucrainei, a apărut pe rețelele sociale. Filmarea este realizată cu camerele montate pe căștile soldaților ucraineni și din dronă și ilustrează modul în care se desfășoară o acțiune coordonată împotriva forțelor ruse. 

„Soldații Batalionului 1 al Brigăzii Azov din cadrul Gărzii Naționale a Ucrainei au primit ordin să efectueze un raid și să elimine pozițiile inamice. Trei grupuri tactice de infanterie au luat cu asalt pozițiile ocupanților”, se arată într-o postare pe contul de pe rețeaua X al brigăzii ucrainene.

Filmarea completă, un clip de peste 15 minute, a fost postată pe YouTube.

În clip se vede că soldații Brigăzii Azov cunoșteau foarte bine pozițiile tranșeelor ruse și au acționat coordonat, împărțiți în trei grupuri, eliminând toți inamicii.

Unul dintre soldații ucraineni a fost rănit la picior în timpul luptei, însă camarazii l-au recuperat și i-au acordat îngrijiri.

Editor : Bogdan Păcurar

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum traduce Geoană declarațiile lui Macron privind trimiterea de trupe occidentale în Ucraina

Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp deschis

Ungaria refuză să participe la susținerea Ucrainei și anticipează un conflict în interiorul NATO. „Va fi o luptă în viitorul apropiat”

Scrisoare colectivă adresată Comitetului Nobel pentru respingerea candidaturii lui Ruben Vardanyan la Premiul Nobel pentru Pace

Partenerii noștri