Live

Ce s-a descoperit la autopsia lui Julen, copilul de 2 ani căzut într-un puț de peste 70 de metri din Spania

Data publicării:

Autoritățile din Spania au făcut public rezultatul autopsiei lui Julen, copilul de 2 ani căzut într-un puţ îngust şi adânc în sudul Spaniei, care a fost găsit mort în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după 13 zile de căutări de o amploare fără precedent. 

Băiețelul a suferit multiple răni când a căzut în puțul adânc, iar medicii legiști au concluzionat că acesta a căzut în picioare, cu mâinile într-o poziție nefirească, scrie Euronews.

De asemenea, Julen ar fi suferit și răni cauzate de frecarea de pereții aspri ai puțului. Trupul copilului a fost recuperat sâmbătă dimineața, după o operațiune care a durat 13 zile.

Micuțul a fost găsit la 71 de metri sub pământ, acoperit de nămol, au declarat oficialii. Echipele de căutare și salavare au săpat neîncetat, zi și noapte, pentru a ajunge la copil.

Reprezentantul guvernului în Andaluzia, Alfonso Rodriguez Gomez, a declarat că postura în care a fost găsit băiețelul arată că acesta a căzut rapid în puț. În urma incidentului, pământul care acoperea pereții puțului s-a desprins și a acoperit gura de ieșire.

Pentru a ajunge la Julen, salvatorii au săpat un puț paralel, apoi au săpat un tunel orizontal. Misiunea a fost una extrem de dificilă, mai ales că salvatorii sperau să îl găsească în viață în primele zile.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Metoda „Accidentul” face ravagii în Spania. Peste 100 de persoane au fost arestate pentru înşelăciune pe WhatsApp

Pedro Sanchez a decis să nu demisioneze. Zeci de mii de spanioli i-au cerut, în stradă, să nu plece din funcția de prim-ministru

Mii de susținători ai premierului spaniol Pedro Sanchez au venit la Madrid să îi ceară să nu demisioneze

Premierul spaniol Pedro Sanchez vrea să demisioneze după ce soția lui a fost acuzată de corupție. Procurorii cer clasarea dosarului

Partenerii noștri