Live

Foto Cine este blonda misterioasă care apare în toate imaginile cu Putin interpretând diferite roluri

Data actualizării: Data publicării:
O blondă misterioasă apare în fotografiile cu Putin

O femeie blondă misterioasă apare în imaginile publicate de Kremlin cu președintele rus Vladimir Putin. Aceasta a putut fi observată și în ultimul mesaj video al liderului de la Kremlin, îmbrăcată în soldat. Femeia, însă, a fost surprinsă în ultimii ani interpretând diferite roluri în preajma lui Putin. 

În fiecare imagine, se pare că aceeași femeie blondă este prezentă, adesea în prim-plan, dând impresia că este folosită de oficialii ruși pentru a completa diferitele fotografii ale lui Putin.

„Un soldat, un marinar, un creștin devotat”, a observat jurnalistul Tadeusz Giczan, scrie Newsweek.

Giczan a publicat trei fotografii cu Putin în diferite ipostaze, înconjurat de un grup de soldați, de marinari pe o barcă sau alături de un grup de persoane care participă la o slujbă religioasă.

Ultimele imagini în care apare blonda misterioasă sunt cele publicate de Kremlin cu mesajul lui Putin de Anul Nou, însă femeia poate fi văzută și în mesajul lui Putin de Paște.

De asemenea, femeia poate fi observată și în fotografii mai vechi, din anii anteriori.

„Cine este ea? O gardă de corp? Un actor?”, s-a întrebat și jurnalista CNN, Clarissa Ward, pe Twitter.

Cine este blonda misterioasă

Însă, câteva detalii despre blonda misterioasă care apare în toate imaginile cu Putin sunt găsite chiar pe pagina oficială a Kremlinului.

Pe 31 decembrie, Putin a vizitat sediul Districtului Militar de Sud, iar pe pagina Kremlinului au fost publicate mai multe fotografii cu Putin și soldații ruși pe care i-a decorat.

Într-una dintre fotografii apare și blonda misterioasă. Potrivit descrierii fotografiei, aceasta este Anna Sidorenko, este medic militar și a fost decorată de Putin.

Sursa: Kremlin.ru

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

"Să oprim totul înainte ca Putin să arunce în aer întreaga lume". Cine sunt rușii care continuă lupta lui Navalnîi

Răzbunarea lui Putin după ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice. Liderul de la Kremlin îi dă replica lui Macron

Civilii din Harkov sunt ținuți de ruși în subsoluri ca să fie folosiți ca "scuturi umane". Cine fuge este executat (oficiali ucraineni)

Paleologu: Regimul Putin s-a transformat într-o sectă apocaliptică cu viziuni delirante. E un caz exemplar de patologie a puterii

Partenerii noștri